Всю нашу красу

Всю нашу красу зараз затуляє сизий холодний дим
і сонце так давно сховалось вже за чорні хмари,
для щастя по суті треба зараз зовсім так мало -
вижити б тільки і поруч хоча б думками бути з тим,
хто відважно далеко, але поряд глибоко в серці
промінням надії тепла душі знову обов'язково озветься.


Рецензии