Исани

А вершаў няма,
Няма куды выйсці.
Прыходзіць зіма
Сама, як калісьці.
Сняжынкі лятуць
Скрозь першую сцюжу,
І думак іртуць
Збіраецца ў лужу.
У лужыне той
Крывавыя слёзы
Змяшалі з вадой –
Не вып'еш цвярозы.
А вершаў няма –
Змагайцеся самі.
На сэрцы зіма,
Я мерзну ў Ісані.

04.12.2022


Рецензии