Душа в полонi тривог

А скоро вже Різдво,
І світ чекає дива,
Мені б - шматочок віри, хоч би в борг!
Ну де ж він є той Бог?
Іде війна жахлива,
Душа - в полоні горя і тривог.

Безвір'я - гірша з мук,
Хоч скалочку надії
Відчути, щоб на мить покинув сум.
Лякає кожний звук,
Лютують лиходії,
Здається, розум вже змарнів від дум.

Темніє небосхил,
В душі - думок сплетіння.
Так хочеться вже вирватись з пітьми.
Мені б хоч трохи сил
І крапельку терпіння
Знайти в кишенях сніжної зими!


Рецензии