Голубь

ИОАНН КРЕСТИЛ ВОДОЮ,
ХРИСТОС ЖЕ ДУХОМ СВЯТЫМ,
ТРОИЦЕЙ СВЯТОЮ
ИСЦЕЛЯЛ БОЛЬНЫХ.

- НЕГОЖЕ УЗРИШИ
ДУХА СХОДЯЩА
И ПРЕБЫВАЮЩА НА НЕМ.
МОЛИТСЯ ВО ИСЦЕЛЕНИЕ
ПОДОБАШЕ
БОЖЬИМ ОГНЕМ.

ДУХ СВЯТЫЙ ГОЛУБЕМ
СНЕЗОШЕЛ ЕСИ.
ГОСПОДИ, ПОМИЛУЙ
И НАС, ГОСПОДИ.

***
ПРОСТИ
***


Рецензии