Зачэсалося!

Жинка прэзыддэнта-скомороха
Головою тронулася трохи.

Бо довго з ным нэ зустричалась.
(Дэсь по закардонам всэ моталась)

Клянчыла за отим кордоном
Зброю, гроши та ганд..ы.

Тож и мрие ("губы раскатав"),
Щёб хтось-нэбудь жинку згвавтував!


Рецензии