Bez svitla

На разі актуально.
Без світла і тепла -
Тепліше так реально
Від книги. Аби була.

Як навіть б‘ють гармати,
Коли ідуть бої -
Завжди буду читати.
Вкраїно, ми твої!

Svitlana Ivchenko
02.12.2022


Рецензии