Десятий мiсяць вiйни

І знов зима, і знову сніг
І кров на ньому.
Моя країна - у вогні,
А в серці - втома.

В душі напруга не спада,
Думки лякають,
Пливуть, як хмарна череда,
І обпікають…

Надія вогником мигне
І знов згасає,
Що далі - серце не збагне
І сум вбирає.

Минають дні, та не мина
Пекельне лихо:
Десятий місяць йде війна,
Як лютий вихор…


Рецензии