Къуй и мани ваз хабар хьуй

Чаз садаз сад к1ан хьанава,
Хиве бес куьз кьаз жезвачт1а?!
Акурлани чаз регъуь жез,
Чавай рахаз куьз жезвачт1а?!

Завай хабар кьаз на гьалар,
Чуьнуьхзава рик1ин сирер.
Ваз лугьур са гаф авачни,
Туп1алайиз зардин кифер?!

Ви вилери маса гузва
Ви рик1ин сир лугьуз тежер.
Мад дад амач чуьнуьхункай,
Зидни сир я лугьуз тежер.
 
Къуй и мани ваз хабар хьуй
Муьгьуьббатдин зи рик1евай.
Гьар са югъ чаз сувар хьуй
Ашкъидин чи рик1еравай.

      1979- йис.


Рецензии