терези життя

Знаючи вагому важливість краплі води, промінчику сяйва в темноті та теплоті рідного серця, яке зігріває в багатогодинній реальності, людина стає ще більш вільною та сильною, аніж ви бачили її до цього.
Темрява взагалі нічого не вартує у порівнянні з ясним розумінням свідомої людяності на терезах реального життя.


Рецензии