цифри

Реальність, котра зараз живе лише цифрами:
- втрати важливих серцю,
- хвилини розмов з найріднішими,
- дні цього безкінечного жахіття,
- довгі години холодної темряви,
- дні до можливих повторних грохотів неба,
- проценти зарядки всього того, що нагадує про ще можливе існування цивілізації десь поруч.
Реальність, яка теж цифрою часу наближає нас до фінішної, яка обов'язково буде наша. Реальність Вікторія. Реальність, яка варта цих всіх безкінечних недоспаних днів та ночей, зморшок, сивини та нервів.
Все в цьому житті варте того, що ми зараз проживаємо, адже воно показує цінність нас самих різноманітністю цінності важливого та почуттів.

Реальність нас зараз не вбиває, реальність нам зараз дає ще більшу наснагу прагнення жити.

Ніколи раніше ще так не хотілося жити, як саме зараз.


Рецензии