Доторкнись думкою

.Доторкнись думкою, зігрій мене собою,
стало дуже холодно без тебе,
ти й надалі те безкрайнє чисте моє небо,
зірочки де мерехтять юрбою.
.Приголуб, без тебе я втомилась,
дуже важко, коли все навколо сіре,
доля нам дарує сили, мов ті крила,-
тільки ми з тобою щиро так кохати вміємо.


Рецензии