С моей точки зрения...

   Н.Бидненко
Кохання нерозділене – це щастя,
Хоча і має присмак полину.
Та попри всі незгоди і напасті
Нас підіймає в синю вишину.
Кохання нерозділене – це мука,
Хоча й з медовим присмаком надій:
Ще взнаю, як твої голублять руки
Й вустами доторкаєшся до вій.
Кохання нерозділене? То й добре,
Бо без кохання жити – просто тліть…
Й летить душа окрилена за обрій,
Щоб від любові зіркою згоріть.
***
Любовь неразделёная-это счастье,
Хотя имеет привкус полыни.
Но не смотря на невзгоды и напасти
Нас поднимает в высоту небес.
Любовь неразделённая - это мука,
Хотя с медовым привкусом надежд:
Ещё узнаю, как твои ласкают руки
И устами касаешься ресниц.
Любовь неразделённая? Прекрасно,
Ведь без любви жить - просто тлеть...
И летит душа окрылённая за горизонт,
Чтобы от любви звездой сгореть.


Рецензии