А на тому краю поля...

Як уйду, то ви згадайте
Все життя, що було...
Не журіться, пам'ятайте,
Що воно як день минуло!

Це життя, як в лісі стежка,
Вверх і вниз, і вправо-вліво!
Ніби блискавкою в небі
Стрічка промайнула!

Було все! Життя, як поле -
Перейдеш і обернешся....
Тільки вже на той ніколи
Ти край поля не вернешся...

І все те, що було в згадках
Не змінити! І не треба...
Це життя, як шоколадка -
Гірко, солодко, а й ще би...

Але є кому продовжить
Біг по лісовій стежинці.
Хай лиш тільки світить сонце!
Хай лиш буде хліб у скриньці!

Декабрь 2022


Рецензии