Пульс

 Запам'ятай мене в мої ці двадцять дев'ять.
 Запам'ятай мене, як пам'ятаю Вас.
 Мої вірші мене рятують безперервно.
 І низка спогадів, як швидкоплинний час.

 Запам'ятай мене в мої ці двадцять дев'ять.
 Відчуй жіночність у поезії війни.
 Життя буває неоднакове, як дербі.
 І про повітряні тривоги сняться сни.

 Запам'ятай мене в мої ці двадцять дев'ять.
 Обличчя Ваше в моїй пам'яті завжди.
 Буває часто пульс шалено б'ється в серці.
 Перед очима лиш проносяться роки.

 Запам'ятай мене в мої ці двадцять дев'ять,
 Як я кохаю в п'ятдесят три тільки Вас.
 Моя душа, як заблокований вкрай сервер.
 І відчуття мої - лиш щирість без прикрас.

 01. 12. 2022.


Рецензии