Втрачаю вiру

Ось уже і зима.
А у серці - лиш сум та безвихідь.
Спогад душу пройма,
Тільки з лиха не бачу я вихід.

От би можна було
Уві сні пережити все горе,
Щоб диявольське зло
Полетіло далеко за гори.

Щоб не бачити кров
І не чути сигнали тривоги.
Щоб, прокинувшись знов,
Увібрати нектар перемоги.

Як молитись, кому?
Хто зцілити зуміє всі рани?
Хто розвіє пітьму
І відкриє ворота нірвани?

Віє смутком зима,
Знов - приреченість в подихах вітру.
Я молюсь, та дарма…
І втрачаю у Господа віру…


Рецензии