Всемогутнiй свiт!!!

Я жив у темряві до тебе,
Блукав між різними світами,
Лише Господь приборкував до себе,
Я мріяв о тобі роками,

Зустрівши полум'я твоє,
Душі негода зупинилась,
Ти відала тепло своє,
І наша зірка засвітилась,

Наш шлях новий но у віках,
І течія, і водоспади,
Веселка почуттів, але в віршах,
Людські нас не зупинять грати,

Кохання наше це Небес коріння,
Вітаємо, розпочали нарешті свій політ,
Ми щастя золоте творіння,
Любов це всемогутній світ!!!

01.12.22.
О.Г.(ГОРЕЦЬ)
Світлина з інтернету.


Рецензии