Нi, не однаково менi!

           Майже за Кобзарем

Мені однаково, чи буду
Я жить в Україні, чи ні...
Та не однаково мені,
Якщо там марно гинуть люди
У КРИМiнальнiй тiй вiйнi!


                29.11.2022


Рецензии