Gates of Dawn - Secret Garden

Як колесо Сонце ходить
В одвічному вирі життя.
Коліщатка душі заводить
Мелодія в наших серцях.

У темряві наші сльози
Змивають старі гріхи.
В майбутнє дивитись ті в змозі,
Кого новий день зігрів.

Зведи очі й побачиш велич
Серед виру й турбот життя.
Осягни ж бо його безмежність,
Увійди в Золоті врата.

І що ж то за сила зводить
Сонечко на небосхил?
Хто стихіями хороводить?
Збагнути не стане нам сил.

Хто сім'я життя розпорошив?
Хто барвами вкрив поля?
Хто душу безсмертну мою створив
Перш ніж народилась Земля?

Зведи очі й побачиш велич
Серед виру й турбот життя.
Осягни ж бо його безмежність,
Увійди в Золоті Врата.


Рецензии