L classer unitaz

 

;;;

L V B Z ; ;;; ;;;; ;;;;;
;

;;;; []
A alfa warned
F alfa sexual
K alfa tetztyc
Г
;
;;;
M ;;;;;
T
;;; ;;;;
;;;;
G ;
;
S

Delta
Squared Circle
Cir cool
;
;

Penta
Strong null
0 E
;

C'est goal
;;;;
; ; ;;;
;;;;;;

A bad future
I bad now
0 Very good
E little good
U bad hyztory

[]
{}
0
0
{}
[]

{}
[]
0
0
[]
{}

Empyre province
Junior empyre
Junior province


Рецензии