Все буде добре

Ти знаєш… я реально скучив…
Всього лен тиждень, а болить
сліпа душа… Розлука - мить,
а все ж страждання неминуче…

І Сонька теж тебе шука
у сутінках холодних ранків,
коли побачить, що сніданки
знов насипа не та рука…

І серце б’ється в різнобій…
І час безглуздістю вражає…
І пульс то є, то геть немає…
І світ у тузі сам не свій…

Та хмара сіра натякне
мені на те, що шлях до тебе
коротший, ніж ділянка неба
над тим, що зрештою мине..:)


Рецензии