Мелодiя душi i серця

У дні, коли навкруг панує тиша
І від негоди холодно в душі,
Так хочеться почути: "Ти сильніша!
Здолати зможеш і пекельні дні."

Чомусь здається, що у цілім світі
Усім байдуже до моїх страждань
І я шукаю співчуття у вітрі,
А в буднях - тепле світло уповань.

І раптом розумію, що насправді
Важлива лиш мелодія душі.
Ні дощ, ні сніг не стануть на заваді,
Коли стихають ноти метушні.

Акорди, що звучать в душі і серці, -
Це найцінніший, найдорожчий дар.
У повсякденних колах круговерті
Ця музика знімає весь тягар.

Коли здається, спроби всі безсилі
Діждатися підтримки від Творця,
Мелодію душі, як теплі хвилі,
Відчують і байдужливі серця…


Рецензии