Мубарак хьурай

Рагъ хъуьрезва цава,
Кутаз шадлу лувар.
Диден(и) буба ава,
Яз межлисдал чамар.

припев:
Мубарак хьурай квез ,
Балайрин мехъерар.
Дадмиш авуй хъуьрез ,
Бахтунин бегьерар.

Миресар , амлеяр ,
Къалур кван куь гьунар.
Халаяр , Эмеяр ,
Лагь куьне шад тостар.

Хунчаяр гваз вахар,
Сусан вилик экечl
Чамни галаз дустар,
,,Лезгинкадив " эгечl.

Бахтарин юкьва хьуй,
Цlийиз кутур хизан.
Чеб чпиз багьа хьуй,
Уьмуьрлух лугьуз  чан.


Рецензии
Иер мани хьанва вуна кхьей ч1аларикай, зи ВАХ! ВИ КЪЕЛЕМ ГЬАМИША ХЦИЗ АМУКЬРАЙ РИК1ЕР ШАДАРДАЙ ГАФАР КХЬИДАЙВАЛ!

Сельмина Курабекова   03.05.2023 19:50     Заявить о нарушении