В нiч снiгову

Ніч снігова відкриває портал у світи,
Змінює подихи в грудях, усе навкруги.
Можна усі дивовижні дива віднайти,
Навіть відчути, як дивляться з неба боги!

В ніч, коли двері відчинені в далеч століть,
Можна дізнатись про всі одкровення життя,
Серцем почути, що Всесвіт безмежний таїть
Про невмирущість душі у краю забуття.

Все, що було, все, що є, що в майбутньому жде,
Раптом зливається разом у миті одній.
Вічність турботливо пряжу таємну пряде,
Дивиться, щоб не розвіяв нитки вітровій.

Небо засніжене втілює мудрість віків,
Хвиля блаженства охоплює весь макрокосм.
Всюди панує лиш світ неземних почуттів,
Чується в звуках пухнастих сніжинок: "Аз єсм!.."


Рецензии