Колыбельная Украине

сайт автора: www.GeneTaver.com
слова/музыка: Евгений Тавер

Послушать песню можно здесь:
www.genetaver.com/song.php?pg=so&file=lullaby2ukraine

Посмотреть видеоклип можно здесь:
www.genetaver.com/video.php?pg=vi&vid=rqEZkgcb5Do


***


Знову ніч настає, небо має тривогу,
Не спокійна рідна земля.
Час на жаль вже настав вирушати в дорогу,
Але ти засинай Україна моя.
    Час на жаль вже настав вирушати в дорогу,
    Але ти засинай Україна моя.

Твої вірні сини, твої діти кохані,
Їх зустріла сувора війна.
Ще один лише бій залишився останній,
Але ти потерпи Україна моя.
    Ще один лише бій залишився останній,
    Але ти почекай Україна моя.

Повернеться життя і розпустяться квіти,
Не закінчиться навіть весна.
Дорогою ціною розплатилися діти,
Але ти пам'ятай Україна моя.
    Дорогою ціною розплатилися діти,
    Але ти пам'ятай Україна моя.

Знову ніч настає, небо грає зірками,
Знову мир і спокійна земля.
Перемога дісталась гіркими сльозами,
Але ти засинай Україна моя.
    Назавжди в голові звук сирен над містами,
    Але ти засинай Україна моя.

Philadelphia, PA, United States
April, 2022


Рецензии
Война - это ужасно !

Яна Ставер   19.12.2023 12:22     Заявить о нарушении