Behind blue eyes - Limpbizkit

Ніхто не знав, як гнітить
Ховати тугу,
Ховати смуток
В своїх oчах.
Себе забути,
Собі брехати й долати страх.

Мої мрії не порожні,
Хоч сумління загасив.
Я відчув на смак самотність.
В любові - помста,
Вона без крил.

Ніхто не знав, як гнітить
Все це відчути,
Як я відчув.
Тебе виню.
Ніхто не дихне так вогнем,
Коли лютує.
Свій біль нікому
Не покажу.

Мої мрії не порожні,
Хоч сумління загасив.
Я відчув на смак самотність.
В любові - помста,
Вона без крил.

Ніхто не знав, як гнітить
Терпіти зраду.
І безпорадність
В твоїх очах.
Ніхто не знав і не вчив
Сказати "вибач" і вибачати.
Чому ж це так?

Мої мрії не порожні,
Хоч сумління загасив.
Я відчув на смак самотність.
В любові - помста,
Вона без крил.

Ніхто не знав, як гнітить
Ховати тугу,
Ховати смуток
В своїх очах…


Рецензии