За що ти ворог з нами вою ш?

Ні під звуки сирен , ні під звук залпів ракет канонад
Український народ не зламати
Як сильно ворог - геноцид не хотів влаштувати
Як сильно в катівні він не знущався
Ми Українці і мусимо завжди пам’ятати - імена тих воїнів яких вже з нами немає
Нехай ворог сміється , і здохне від сміху , що ми «Бандери і гірше фашистів»
Ти молодий чоловіче - увірвався в чужий дім не спитавшись
В нас в Україні - не чекають на вас окупантів
Ви хочете нашу землю окупувати , а натомість згниєте в - українських полях
Ми будемо битись за кожен клаптик нашої неньки
За кожне посіяне поле з пшениці
І будемо казати «спасибі» нашим славним воїнам із України
Російській солдат - вали до своєї росії!
В тебе тут родичів немає , тебе не чекають - ти нас хочеш убити
Російський солдат - не знищуй нам Україну!
Поки ти не прийшов - цвіла і пахла моя Україна
Моя земля завмирає коли чує - вибух в собі
Твої реактивні ракети - нищать її
Засунь собі глибоко до дупи - ці ваші нацистів слова , що ви прийшли нас захищати
Від кого ти мене збираєшся звільнити?
Від барвів моєї країни чи може тобі потрібна домівка моя?
Я тебе не чекаю в гості до себе - для мене ти ворог
Додому ти мабудь повернешся - в пакеті разом з «грузом 200»
А батько й мати - знати тебе вже не хочуть
Отримати хочуть виплати на тебе
Отямся! Ти став ворогом - для цілої країни
Робиш розправи з дітьми , катуєш їхніх батьків
Змушуєш ти розмовляти на твоїй рідній мові , а ти спробуй українську повчи
Ти одразу почуєш - яка вона мелодійна , чуйна , прекрасна до кожної ноти
А твоя мова російська - брудна й жорстока,в ній брехні і крові багато
Ти знаєш за , що ти воюєш - чи ти заблукав як твій батальйон?
Так здайся в полон ЗСУ - і живим поїдеш додому
Запам’ятай кацап ! гнів українців - нам вже байдуже на ваших дітей
Наші діти це тепер білий янгол
Скажи солдате російський - від кого ти звільняєш мене?
Мене не потрібно звільняти від моєї хатини
Я тут народився , я Українець
Мені не потрібно твоє громадянство - його не визнає жодна держава
Вірю і прагну - лише перемоги
Вірю я в українську сильну долю , що все подолаєм -горе і сльози які ти спричиняєш російській солдат


Рецензии
Украина громко плачет-
Потеряла дура мячик,
Севастополь, Крым, Донбасс,
Производство, воду, газ,
Отвернулись даже Боги!
Всё,..здец вам, бандерлоги!

Евгений Лозовский   26.06.2023 04:43     Заявить о нарушении