Нехай зима..

            ***

Нехай зима сіль замість снігу
Нехай старий гнів листопада
Нехай нових напастей книга
Нехай мине безбожних рада

Нехай крижинки та сніжинки
Нехай чіпляються за небо
Нехай ростуть вони як гілки
Нехай не буду я амеба

281122


Рецензии
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.