Сонце

Людина живе мріями

Майбутніми надіями

Сподіванням…

Людина живе

Сонцем

Природою

Стихією

ЗвучаннЯм…

А коли навколо настає Тиша

Людина живе прислуханням

І починає Чути Себе

І Бога

Звертання …

Туди де є тільки Ти

Глибина

Як Істина !

А у сні  тоді Що ?

Служіння

Мовчання

Життя як рівняння

-Де ж знайти відповіді на питання ?

-Там де Кохання


Рецензии