ты Есть

Победить своих Демонов

не возможно

Но Рабом ведь Можно и НЕ Быть

Радостью наполнив Суть

Переступи Через тысячу Бед

Обними Себя

Единственно - Возможную

И Почувствуй

ТЫ ЕСТЬ

СЕЙЧАС

Улыбнись

ОтРАжению Возможностей

Не упусти этот МИГ

И ЧАС

***

Перемогти своїх демонов

не можливо

Але Рабом Ти можеш і не бути

Чашу наповнивши Радістю

віднайдеш Шляхи Істини

І СЕБЕ забуту

Переступи Через тисячу Страхів

Через Біль

І образи

І Кривди

Обійми Себе

Таку Рідну

Загорнись в ковдру Душі Вільної

Цінність  Дня :

Це Ти Творцем Створена

І твої Відчуття Життя

ТИ Є

Усміхнись

Полум‘ям

Наповни Чашу Буття

Не проґав цю ХВИЛИНУ

Вічності

Час який не повернеш назад

Ти Наповни Собою Світ

Внутрішній

Щоб Потоком було Життя


Рецензии