Ос нь, темн швидко на двор

Осінь, темніє швидко на дворі
Не так вже чути гомін дітвори.
Все і всі ховається немов у нори
Тільки з небес нам світять зорі.

Зорі вечірні ,високі і ясні
Які ж ви чудові , які ви прекрасні.
Ви світите нам мов ясне сонце,
Що цілими днями заглядає у віконце.

І так хороше жити нам з вами
І не змінюється все це з роками.
Тому , що Господь посилає з небес
Божественне чудо з чудес.

17.11.2022







 


Рецензии