Небо син, трава зелен

Небо синіє , трава зеленіє
Пташки щебечуть десь в далині.
Від тої краси душа молодіє
І так стає солодко на серці мені.

Так все це було в літа молоді
Тоді не торкалась ніяка журба.
В душі було сонячно як в літню годину
Й думки були світлі як чиста вода.

Та із роками кудись це поділось,
Мові вітер розвіяв в широких степах.
Та все те  я бачу тепер  в своїх дітях,
Дай Боже їм щастя на довгі літа.

А я на них дивлячись буду радіти ,
Що в них буде краще аніж було в нас.
Тож щоб в їх душах кохання не згасло,
Але для усього на все є свій час.

19.11.2022


Рецензии