Зима уже вступила у сво права

Зима уже  вступила у свої права.
Блищать сніжинки на землі,
Мов хтось розсипав срібло,
Але чомусь не радісно мені.

Бо хочеться душі тепла і миру
Щоб спокій огорнув усіх людей.
Щоб з радістю їх зустрічати
І запросити всіх до хати.

Накрити стіл як це було колись,
Коли близькі і рідні всі збирались.
Лунали пісні і музика грала
І так хороше було , що аж душа сміялась.

Дай Боже щоб усе те повернулось,
Щоб ніхто не був у журбі.
І хочеться усім нам побажати,
Щоб діти повернулись до своєї хати.

20.11.2022


Рецензии