Горобц й синички сидять на п дв конн

Горобці й синички сидять на підвіконні
Мабуть скоро їсти будуть із долоні.
Бідні наші пташки як і ми всі  люди,
Бо куди не глянеш, бачиш безлад всюди.

І немає діла нікому до нас,
Бо настав для всіх такий недобрий час.
Недовіра стала у людей до всього
Та і пожалітися не можна нікому.

Всі стали чужими, поговорити ні з ким,
А раніше всі були і рідні і близькі.
І була розмова, було що сказати,
А тепер боїшся навіть вийти з хати.

Одні лише пташки не стали нас боятись
Хоча їх і мало та будемо старатись.
Підкормлювати будемо тим , що Бог послав
Бо природу не любити не маємо ми прав.

19.11.2022


Рецензии