Виглянув м сяць з за хмари

Виглянув місяць із за хмари
Бачить що ідуть три пари.
Такі собі діти природи,
Що бажають хорошої погоди.

Щоб дощ не порушив їх плани,
Бо вони довго цю зустріч чекали
І буде дуже їм обідно,
Якщо місяця не буде видно.

Бо дорога у них буде довгою,
А для них він буде підмогою.
Щоб не збитися з вірного путі
І додому щоб швиденько прийти.

Бо вдома на них чекає сім’я
І кожна з них гадає, що скоро
Відкриються двері і зайдуть вони
Усі їх  діти такі рідні , дорогі.

17.11.2022


Рецензии