Звiдки вони його стiльки набрали?

Звідки вони його стільки набрали –
Білого снігу того?
Кажуть, що торба пірвалась, чи хмара –
Шити бігом!

Білі нитки. Білі хмари. Все біле.
Та не зашить.
Біле закриє усе, що не миле.
Все, що болить.

Кожен повинен для себе рішити,
Біле, чи ні...
Тим, хто на небі, завжди білим шити,
А жити – мені...


Рецензии