Mr OK KO

 
PErEcusya
InьGULLY (K->0 *N Я)
I am H->0 repeating
;;
;;;;
S->OU
0
Z
0
K
Reuzya
Is->OU (WE L)
M->Ou re K->0 * yEAH
I ASS (K->;; WOULD
I AM SORRY
;; ;;;;;
;; ;;;;
;;;;;
SIN
;;;;;
;;;
Boyz Land
Sin I
Perdancya
Microbia
Споиния
Синизм
JUDEA*N
Netanyatty babun
Kaplotz
The complainer
JOzeppe the murykaka
man, lie jew die
(the witty whore)
да вы дельта
feel bon
bon a ;; ;;;
EN 0 BON
RE [] 0
;;;;;


Рецензии