На ремейк Ipoнii долi, або з легким паром! З iншим

На ремейк "Ipoнii долi, або з легким паром!" З iншими акторами...З циклу "Ольга Бузова"

А, можа, та вийде що-небудь,--
Хто, скоморохiв? Знаэ iх,
I пошкодуэ, не образить суть
Бог— недовiрливо слiпих.
Звичайно нова Галя але
Cердечно не слiпа таэмно вже ,
I вже пiд кулями вона
Майже на мить приречена
Була--ipoнiю вiдставимо--
Хто фронт на мить хоч наяву
Побачив--згадаэ синяву
Надiй iншим, i ми уявимо...
НI, нe уявимо, як стати
Вище НIЧОГО до речi

А, может, что-нибудь да выйдет,
Кто, скоморохов? Знает их,
И пожалеет, не обидит,
Бог недоверчиво слепых
Суть. Галя Новая, конечно,
Но тайно не слепа сердечно
Уже. Под пулями она
Почти на миг обречена
Была. Иронию отставим--
Кто фронт на миг хоть наяву
Увидел--вспомнит синеву
Надежд другим, и мы представим...
Нет, не представим, каково
Встать кстати выше НИЧЕГО.


Рецензии