Свiт зника

Рука торкається руки
і світ зникає...
щока торкається щоки,
мій світлий раю,
ця нова зустріч - молитОв
палких зусилля...
в осінніх мудрість і любов -
погідні хвилі.
Ти поряд і біди нема,-
лиш радість-втіха...
хай виє за вікном зима,-
минає лихо.
Зникає світ - рука в руці -
безмежне диво!
ДрібнА сльозинка на щоці,
а взІр щасливий.


Рецензии