А жыцьцё быль i не быльлё...

А жыцьцё быль і не быльлё,
Па-за жыцьцём  -  нябыт,
Яно  -  маё і не маё,
На ростані глядзіць,
А чаго мабыць ня было,
Аб тым тугі не знайце:
На смецьце, танным крышталём,
Яго асклёпкі здайце.
-11.11.12.


Рецензии