Ordinary an hotel at Desert stЪ

 the battery of my-phone
seems discharged
   getting out as old , dying  :

   power low , late indicating light -  By fucking Russian TV - by pulte
 surfed i by the channels :   Mr. Putin : " November's Bills of 22-two
 - Request for  that what , Майские Указы  of de .. . 2005-го , what's changed
  By mistake got i into - to see
  something from the first glance - special texnologies
 Is it under seals - if is a truth - better - continue  !
 
 Ты - кто ?  Говорун ?
 Пульт-TV , подводит Симпатия  ! Foot world championship - шняга !
 Ни Сев.Корея , как и мы - ни выступаем в ЧМ ,  Шняга !

  Мальдчик - ты что рекламируешь тут ?
- Сбер-спасибо , Sber-cамокат , спасибо - for further-tekhnologies  - aqui'
 Нет ни каких-то врачей для ябедных бабок

 Нет замены , для - analog battery 's
 Таким как 7 лет ago , ни торгуем
  подавно

 !


Рецензии