Тута до нас заглянула вдруг Тара

И уж дала млынчака!

Тут шось у нас бы аж ны получалось
Навыть страницу настроиць зь дзизайном.
И мы учора ек раптом залиг,
Так и сягоння аж спим ж.

Шося нывлад праисходзе у Васьки.
Всэ вин а во лупыть пальцём по клавках –
А тые клавкы ныек, а ны как!
Кажуть, ты шо там нам – швах?

И так всё завшэ: такая нападка,
Шо прамо хоть ты скачы до Наташок
Да вжэ просыся ексь-кась в прымакы.
Бо навыть пичка згорила.

Ну, й мы ту пичку чы печку зарезал!
Бо проводкив там аж 4 чы з 10.
А мы ж ылех3к шэ той у Буцив!
Ну, й ждэмо но мохранцив.

В баню ныек ны сходыты даж дедку.
Бо ны в прыхожый, ны в кухни ны нэчысьць
Ны провыла а ны газ отопленне.
Хоть ты быжы до Гуткив.

Ну, й екось мыимось раз уж на месяц.
Бы тые немцы, шо Путина шкребають.
А вжэ про гразную тую одэжу
Вжэ мовчымо гонды во.

Тьак от намучывшысь в знаках тут мнехкых,
Вацкыль рышыв пырыставыты мебильк.
Ну, ек ускочыть с посцелькы гаречый,
Аж прамо зь в сниг быз трусив.

Так! Блин мы ели но в сне з некай лелькай?
А самы ныц ны можэмо хутэнько
Раз!.. хоть процэсор швыргить до окна?
От гэ пак в Коци нора!

Опшым, Таро гондэ й карты сказалы,
Шо ты и сам, дурынь, можыш стаць мамкай
Да хоть почыстыты некы во ремкы,
Дэ вси святэнькыйи Братц.

От и вдруг став нам чытвэр чыстым, светлым:
Всё бо успив и прыбрамш.
Ну, й в благодарносьць святэйи Олэнцы
Тула сыграла нов марш.

Ибо й Луна нынь на нэбовы встала.
Ну, а сам Батько в Стрыльцэ загарае.
И мы зашыв дажэ дырк в шараварах.
Да и печом вам сцишка.
Ззимшы, канечн, мал говса.
Шо бо Кентавр прагнэ йнач.


Рецензии