Сумна казочка про Е-бальник!

Сумна казочка про Є- БАЛЬНИК!

Ну шо, дорогенькі мої! Поки усі долали проблеми мишиної возні /орки, світло, їжа, тепло/ ніхто навіть й не помітив, як ми приплили до фіналу, котрий зведе нанівець навіть перемогу та війну взагалі... це ГЛОБАЛЬНИЙ КОНЦТАБІР!
Віртуальна кріптовалюта, яку вже прийняли більше 80 відділень Е-концтабору /які усі за звичкою називають державами-країнами/ - нічого спільного з грошима не має! Від слова - ВЗАГАЛІ! Се просто ваш білетик на шпектаклю "ЖИТТЯ"! Тільки місця змінююцця в залежності від ваших дій...
Пояснюю для телепнів.
Оті криптовалютові "гроші" мають КОНКРЕТНЕ ПРИЗНАЧЕННЯ, ТЕРМІН ДІЇ, та МІСЦЕ!
Тоб-то це не гроші, а ВАШІ ОСОБИСТІ електронні БАЛЛИ! Замість коштів з завтрашнього дня ви отримуєте

по Є-БАЛУ!

Виконали рабську працю - ПО Є-БАЛЛУ!
Настучали на сусіда - ПО Є-БАЛЛУ!
Виконали наказ наглядача - ПО Є-БАЛЛУ!
Перейшли щось на червоне світло - у вас відібрали Є-БАЛЛИ, які ви отримали, за те, що настучали на сусіда...

Й віднині усе ваше життя - ПО Є-БАЛУ!

Й відтепер хвірма, де буде накопичуватись оте ПО Є-БАЛЛУ перейменовуєцця
з банку на Є-БАЛЬНИК!

А хто проти Є-БАЛЬНИКА, тому просто вимкнуть доступ до Є-БАЛЬНИКА, й той загнецця з голоду та  не зможе НІКУДИ ЗАЙТИ, бо електронні замки винайдені давним-давно НЕ ПРОТИ ВОРІВ ТА ЗЛОДІЇВ, а це заздалегідь розроблена система блокування НЕ ЗГОДНИХ З ЕЛЕКТРОННИМ РАБСТВОМ! Прийшли до крамниці за їдлом, а двері вам особисто НЕ ВІДЧИНИЛИСЯ!
Обурилися на Штучний Інтеллект /ІІ/ - двері вашої камери для спання НЕ ВІДЧИНИЛИСЯ, ви НІКУДИ НЕ ВИЙДЕТЕ, й вона ТИХЕСЕНЬКО перетвориться на вашу усипальницю у засвіти...

А щоб отакі незгодні з електронним рабством бунтарі не послали наглядачів електронного концтабору та рабовласників у відомому навігаційному напрямку за руZкім кораблем з назвою мац-ква, усіх вже декілька столітть УРБАНІЗУЮТЬ, тоб-то згоняють з плодородних сільськогосподарських земель у багатоповерхові СТАЙНІ-КАРЦЕРИ для баранів, шоп вани не змогли себе прохарчувати ВЛАСНИМИ РУКАМИ НА ВЛАСНІЙ ЗЕМЛІ!

Тому зафтря життєвим багацтвом будуть не гроші, а ВЛАСНА ВИРОЩЕНА ВЛАСНИМИ РУКАМИ ЇЖА, ЗБРОЯ та ЕНЕРГІЯ, те, що робить людей НЕЗАЛЕЖНИМИ ВІД ЕЛЕКТРОННОГО КОНЦТАБОРУ! Та ВІЛЬНИМИ!

Козак =GrafBorisfen=
Й це зовсім не пророцтво, й не сумна казочка для життєрадісних ідіотів, а РЕАЛЬНА ДІЙСНІСТЬ, яка притопала до нас з нашого беззаботного МАЙБУТНЬОГО!


Рецензии