Приходи под утро

А приходь опісля ранку?
Кава підіймає настрій.
Приготую до сніданку
Під омлет духмяний напій.

Зазвичай як пообіді
Борщ в каструльці закипить,
То найбільше щастя в світі,
Як за стіл сім'я спішить.

А під вечір зігріває
Плов, картопелька, печеня.
Як готую - притягає
Чари доброго знамення.

Неважливо, що назовні -
Сам на сам не відзначай.
Як обоє ми самотні -
Зазирни колись на чай.


Рецензии