Зимовий листопад

25.11.2022.
Зимовий настрій навкруги,
Хоча ще листопад не минув,
Та звідусіль все-білим линуть
До світу вічнії сніги...

Прозора чистота стоїть,
Як вартовий, на башті часу.
Знов прислухаюся щоразу
До вічних спогадів століть,

Що кличуть в безкінечний край,
У Всесвіт осяйний і вічний.
Сніг месу істини заклично
Знов грає... підіймає в рай...


Рецензии