Сааhырбыт до5отторбор

Сааhырбыт до5отторбор

Тehe да дьыл субурустар,
Тehe да мeссyeн мeлтeeтeр,
Тehe да харах кyлyгyрдэр,
Тehe да имэн, симэлийдэр,
Теhе да сэниэ аччаатар,
Теhe да сyhyeх уйбатар,
Тehe да дьар5аа элбээтэр,
Тehe да баттах ман,хайдар...
Сэн,ээр эн мэлдьи сонуну,
Сэргэх сэмсэ сэhэни,
Тула5ар чыычаах ыллыырын,
Мутукча саас тылларын!
Оччо5о эйиэхэ сандаарыа
Сарсыарда саhар5а сырдыга,
Сyрэххин сылытан манньытыа
Сан,а кун сыламын сылааhа!

02.05.2020


Рецензии