Новогоднее вино

Як згадаю себе в той вечір -
До вологих твоїх очей.
Обіймали тендітні плечі
Шаллю тисяч сумних ночей.
 
Ми кохалися, безсоромні,
Геть тікали у забуття.
Оченята зелені томні
Зізнавались у почуттях.

Ти сміялась, коли спідницю
Я нахабно збагрів вином.
Про кохання як небелицю
Мріяв перед тривожним сном.

За розпиття спиртних напоїв
Я карав поцілунком брів.
Чом я стільки в житті накоїв
Та раніше тебе не стрів?

Більше, ніж стародавня дружба,
Наша мрія під новий рік.
Вірна серцю взаємна служба.
Ми - дружина і чоловік.


Рецензии