КРОК

Залишився останнній Іспит
Вона знаходилась між Небом и Землею
Над прірвою з стрімкою горною річкою
Між одним берегом та іншим
був шаткий місточок
по якому їй потрібно було пройти
Пов’язка на очах
Та яка з’явилась після семи років і заважала бачити Світ
Та яка була наліпом на її очах і з кожним кроком нагадувала про себе
Та яка була найголовнішою перепоною в її Житті жити на Повну
А вона так мріяла
Мріяла позбавитись від неї
Але нічого не виходило
І от тепер, зараз , їй янголятко у ві сні прошепотіло
Йди, і твоя Мрія стане реальністю!
І ось вона тут
Мурашки пройшли по її тілу
Вона могла б відмовитись від цієї безглуздої ідеї і залишитись на цьому березі , в кінці кінців не таке й погане в неї Життя , но вона чула Серцем , вона знала , тільки попавши на той бік моста , пелена с щезне , а їй так хотілось побачити
Який він той Світ спРАвжній
Вона глибоко вдихнула повітря
Страх зкував іі тіло і вона почувалась важкою , незграбною старою
Вона почула стук свого серця
Тік так , тік так
Воно стукало не так як завжди
Невже останні хвилини ?
Пронеслось в голові
Вона сердилась на себе, на Світ, на свої Мрії , і на Бога який бачив її сумніви і Страх
Так , я не ідеальна !
Дивись якой ТИ мене створив
Я не ІДЕАЛЬНЕ Твоє Творіння
Від крику вона похитнулась
І зробила крок на Міст
Це був не її вибір
Так склались обставини
Але це був вибір !
Ми тільки думаємо , що робимо вибір, а Він вже зроблений ще до нашого Народження , вам тільки залишається ПРИЙНЯТИ його
Вона розгубилась і зробила ще Крок
Вона не бачила що там попереду , і чи довго їй ідти , але мост сильно хитався і їй потрібно було не думати , а тримати БАЛАНС
Сонце так припікало , було таким яскРАвим та гарячим що суха трава яка росла на березі Моста позаду запалилась , і потихеньку підбиралась до Моста
Назад Шляху не було
Міст горів
Старе Життя залишилось позаду
Вона бігла
СтРАху не було
Була ЖАГА до ЖИТТЯ
Я Хочу Жити !!!
Пробач мені Боже
Сльози катились з її очей а разом з ними злетіла і пов’язка
Вона бігла так швидко що її пальці на її ногах вже не касалися Моста
Мить…вона не зрозуміла Як , але вона Полетіла
Вітер Свободи підтримував її і вчив тримати Баланс
Вітер Змін підштовхував її
А Вітер Надії підтримував  Курс в Нове Життя

-Ти ІДЕАЛЬНЕ МОЄ ТВОРІННЯ
Тихенько промовив Творець
Бо ти - Моя ДОНЬКА

21.02.2022


Ось така сказка вийшла
Обіймаю серцем


Рецензии