Хай пташки спiвають

Хай пташки спiвають,
Лелек урчить,
Кугут, десь, кричить,
Та спiвае,
А, Бог, хай лiкуе
Тiло душi,
Бачуться сни,
А дух твiй
Бодриться,
В молитвi,
Коли, ти проснешся,
Радiй, о, радiй!
Христос
Помогае
В цiй битвi!
Спи крепко,
О, сетро!
Десь брэше Сiрко,
Кугут все кричить,
Та спiвае,
Даруе Христос
Це, тобi,
Торжество,
Бо мамо,
В Христi, уповае…
27.4.20 г., (Пн),
Дербент.


Рецензии