Мои дети на укр

Найдороще, що я маю в світі -
Це мої уже дорослі діти.
Кожну мить життя, кожну хвилину,
Піклуюся за обидва своїх сина.
Я люблю їх просто до нестями,
От така в них неспокійна мама.
І готова  я своє життя  віддати,
Щоби щастя було в них у хаті.
Щоб були  здорові та кохані,
Більше нічого не треба мамі.
Одружилися  мої синочки,
Не невісток привели, а дочок,
Хай щасливі будуть в них родини,
В мене тепер дві доньки, два сина.


Рецензии