Я така собi несправжня Емiлi Дiкенсон

Я така собі несправжня Емілі Дікенсон
Щось собі вигадала , наврочила
Ще один рік спливає як сон
Війна багатьох на шматки потрощила
Я не справжня і життя моє марево
Ніби десь сховане запасне
Але маємо те, що маємо
Може і з цього вийде щось дійсне
Тож живи, моя люба, несправжня Емілі
Пиши так як пишеться уночі
Під чужим небом, під чужими стелями
Складай думки свої у вірші

18.11.2022


Рецензии